ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!

Ένα ευλογημένο μέρος. Σαν ζωγραφιά σε καμβά που ο Θεός δημιούργησε σε αυτήν την όμορφη πλευρά της Ελλάδας.

Κρυστάλλινα νερά με τυρκουάζ αποχρώσεις, υπέροχες παραλίες που δεν έχουν τίποτα λιγότερο από εξωτικά μέρη, ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις είναι μερικές από τις εναλλαγές εικόνων και χρωμάτων που θα δείτε
στη Σάρτη και τα περίχωρά της.

Εκεί θα βρείτε το Billy’s House, ένα όμορφο τουριστικό κατάλυμα κοντά στην τοπική παραλία και το κέντρο της Σάρτης. Στα πρόσφατα ανακαινισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια-στούντιο, θα έχετε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

ΤΑ STUDIOS

Κριτικές Πελατών

Λίγα λόγια για την Σάρτη

Η Σάρτη είναι χτισμένη στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνία. Έχει πάρει το όνομά της από την αρχαία πόλη η οποία βρισκόταν στην ίδια θέση. Συναντούμε την ονομασία «Σάρτη» στον Ηρόδοτο, οποίος αναφέρει την αρχαία πόλη ως μία από τις στάσεις του περσικού στόλου της εκστρατείας του Ξέρξη. Επιπλέον η Σάρτη ήταν μέλος της Αθηναϊκής Συμμαχίας.

Η ημερομηνία καταστροφής της αρχαίας πόλης δεν έχει γίνει γνωστή. Ένα χωριό με την ονομασία Σάρτη αναφέρεται κατά τη διάρκεια του 14ου αιώνα. Μετά το 1922, κατοικήθηκε από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.

Στις μέρες μας, η Σάρτη αποτελεί τουριστικό κέντρο της περιοχής, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της φύσης, συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Χρησιμοποιείστε αυτή τη φόρμα έτσι ώστε με ευκολία να κάνετε μία αίτηση κράτησης.

Μόλις λάβουμε την φόρμα, θα σας απαντήσουμε σύντομα.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά!